Issue Date | Title | Author(s) |
2020-12-14 | Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення | Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K. |
2020-11-25 | Забійні показники якості бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності | Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O. |
2020-12-01 | Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності | Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O. |
2020-11-23 | Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст") | Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K. |
2020-12-14 | Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення" | Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K. |
2020-11-02 | Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" | Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu. |
2020-11-30 | Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O. |
2020-11-30 | Проблеми працевлаштування молоді в Україні | Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Martyniuk, I. O.; Paska, M. Z. |
2020-12-14 | Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників" | Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I. |
2020-11-30 | Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу | Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O. |
2020-09-17 | Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ | Радчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O. |
2020-11-25 | Інноваційні технології у олійно-жировій промисловості | Паска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R. |