Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Browsing by Author Holod, Andrii
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 58
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020-12-23
Spatial aspects of modernization of regional tourist systems
Holod, Andrii
;
Shevchuk, Andriy
;
Korkuna, Oryslava
;
Kniazieva, Tetiana
;
Shevchenko, Anna
;
Голод, Андрій
;
Шевчук, Андрій
;
Коркуна, Орислава
;
Князєва, Тетяна
;
Шевченко, Анна
2014
Безпека туризму як об'єкт регіональних економічних досліджень
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
2010
Екологічний туризм у Львівській області: тенденції та перспективи розвитку
Голод, Андрій
;
Дрофяк, Зоряна
;
Holod, Andrii
;
Drofiak, Zoriana
2010
Екологічний туризм у Львівській області: тенденції та перспективи розвитку
Голод, Андрій
;
Дрофяк, Зоряна
;
Holod, Andrii
;
Drofiak, Zoriana
2020-04-23
Кава: технології виробництва та способи приготування
Карпова, Марта
;
Карпов, Андрій
;
Голод, Андрій
;
Karpova, Marta
;
Karpov, Andrii
;
Holod, Andrii
2020-02-04
Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019; 2019
Кластерна модель розвитку індустрії гостинності регіону = Сluster model of the hospiitality industry development in a region
Голод, Андрій
;
Іжевська, Орися
;
Коркуна, Орислава
;
Holod, Andrii
;
Izhevska, Orysia
;
Korkuna, Oryslava
2018
Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 242 "Туризм" денної та заочної форм навчання
Чикайло, Юлія
;
Волошин, Іван
;
Голод, Андрій
;
Худоба, Володимир
;
Chykailo, Yuliia
;
Khudoba, Volodymyr
;
Voloshyn, Ivan
;
Holod, Andrii
;
Кафедра туризму
2018
Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 242 "Туризм" денної та заочної форм навчання
Чикайло, Юлія
;
Волошин, Іван
;
Голод, Андрій
;
Худоба, Володимир
;
Chykailo, Yuliia
;
Khudoba, Volodymyr
;
Voloshyn, Ivan
;
Holod, Andrii
2019
Модернізаційна парадигма регіонального розвитку туризму
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
2019
Модернізаційна парадигма регіонального розвитку туризму
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
2020-02-04
Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
;
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
2020-01-20
Основи індустрії гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 1 курсу денної та заочної форми навчання
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27
Основи індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27
Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17
Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11
Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-09-21
Основні напрями модернізації санаторно-курортного господарства
Мороз, Соломія
;
Голод, Андрій
;
Moroz, Solomiia
;
Holod, Andrii
2021-09-21
Основні напрями модернізації санаторно-курортного господарства
Мороз, Соломія
;
Голод, Андрій
;
Moroz, Solomiia
;
Holod, Andrii
2021-06-14
Основні чинники розвитку гастрономічного туризму
Голод, Андрій
;
Никига, Оксана
;
Holod, Andrii
;
Nykyha, Oksana