Browsing by Author Мартинюк, І. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-30Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробівМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
2020-11-30Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониноюМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
2020-12-14Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначенняПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
2020-11-25Забійні показники якості бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-12-01Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-11-23Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.
2020-12-14Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
2020-11-02Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-30Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослинПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.
2020-11-30Проблеми працевлаштування молоді в УкраїніМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Martyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
2020-12-14Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.
2020-11-30Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізуПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-09-17Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗРадчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-11-25Інноваційні технології у олійно-жировій промисловостіПаска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R.