Browsing by Author Голод, Андрій

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 62  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-12-23Spatial aspects of modernization of regional tourist systemsHolod, Andrii; Shevchuk, Andriy; Korkuna, Oryslava; Kniazieva, Tetiana; Shevchenko, Anna; Голод, Андрій; Шевчук, Андрій; Коркуна, Орислава; Князєва, Тетяна; Шевченко, Анна
2017Безпека регіональних туристичних систем:теорія, методологія та проблеми гарантуванняГолод, Андрій
2014Безпека туризму як об'єкт регіональних економічних дослідженьГолод, Андрій; Holod, Andrii
2010Екологічний туризм у Львівській області: тенденції та перспективи розвиткуГолод, Андрій; Дрофяк, Зоряна; Holod, Andrii; Drofiak, Zoriana
2010Екологічний туризм у Львівській області: тенденції та перспективи розвиткуГолод, Андрій; Дрофяк, Зоряна; Holod, Andrii; Drofiak, Zoriana
2017Етнотуристичний потенціал регіону: сутність та методика оцінюванняМисяк, Ольга; Голод, Андрій
2020-04-23Кава: технології виробництва та способи приготуванняКарпова, Марта; Карпов, Андрій; Голод, Андрій; Karpova, Marta; Karpov, Andrii; Holod, Andrii
2020-02-04Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019; 2019Кластерна модель розвитку індустрії гостинності регіону = Сluster model of the hospiitality industry development in a regionГолод, Андрій; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Holod, Andrii; Izhevska, Orysia; Korkuna, Oryslava
2018Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 242 "Туризм" денної та заочної форм навчанняЧикайло, Юлія; Волошин, Іван; Голод, Андрій; Худоба, Володимир; Chykailo, Yuliia; Khudoba, Volodymyr; Voloshyn, Ivan; Holod, Andrii; Кафедра туризму
2018Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 242 "Туризм" денної та заочної форм навчанняЧикайло, Юлія; Волошин, Іван; Голод, Андрій; Худоба, Володимир; Chykailo, Yuliia; Khudoba, Volodymyr; Voloshyn, Ivan; Holod, Andrii
2019Модернізаційна парадигма регіонального розвитку туризмуГолод, Андрій; Holod, Andrii
2019Модернізаційна парадигма регіонального розвитку туризмуГолод, Андрій; Holod, Andrii
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Голод, Андрій; Holod, Andrii
2020-01-20Основи індустрії гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 1 курсу денної та заочної форми навчанняГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27Основи індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу