Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7841
Title: Обгрунтування, розробка та застосування системи рейтингового контролю знань та умінь студентів : метод. посіб. для викладачів навч. закладів та слухачів факультетів підвищення кваліфікації
Authors: Кочубей, М.
Сидорко, Олег
Готліб, В.
Keywords: контроль знань
рейтинг
рейтингове оцінювання
Issue Date: 1994
Citation: Кочубей М. Й. Обгрунтування, розробка та застосування системи рейтингового контролю знань та умінь студентів : метод. посіб. для викладачів навч. закладів та слухачів факультетів підвищення кваліфікації / М. Й. Кочубей, О. Ю. Сидорко, В. М. Готліб. - Львів : [Б. в.], 1994. - 32 с.
Abstract: Поняття «рейтингове оцінювання» трактується як система проведення контролюючих заходів, оцінювання, впорядкування та обліку навчальних досягнень студентів протягом навчання у вузі. Поточними і підсумковими результатами її застосування є багатобальні оцінки, які, з одного боку, враховують професійно-прикладну значущість різних видів контролю, навчальних блоків і дисциплін, з іншого — дозволяють диференціювати усіх студентів згідно 3 рівнем навчальних досягнень з урахуванням їх індивідуальної динаміки протягом усього періоду навчання. На підставі рейтингової оцінки визначається рейтинг студента — порядкова позиція, яку студент займає відповідно до свого рівня навчальних 'досягнень серед усіх студентів групи, факультету, інституту.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7841
Appears in Collections:Методичні посібники

Files in This Item:
File SizeFormat 
М. Кочубей, О. Сидорко, В. Готліб.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.