Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7738
Title: Professional english for physical therapy students = Професійна англійська мова для студентів спеціальності "Фізична реабілітація"
Authors: Гошовська, Лариса
Keywords: physical rehabilitation
parts of the body
cardiovascular system
respiratory system
human musculoskeletal system
nervous system
physical therapy
neurological conditions
abbreviations
Issue Date: 2016
Publisher: Манускрипт
Citation: Гошовська Л. М. Professional english for physical therapy students = Професійна англійська мова для студентів спеціальності "Фізична реабілітація" : навч. посіб. / Гошовська Л. М. - Львів : Манускрипт, 2016. - 200 с.
Abstract: Посібник містить 10 розділів, кожен з яких відображає основні теми, передбачені навчальними програмами з дисциплін «Іноземна мова» та «Фізична реабілітація» для студентів ІІ-ІІІ курсів ЛДУФК. Матеріали посібника укладені з використанням оригінальних англомовних джерел, містять навчальний матеріал для розвитку комунікативних навичок професійного спілкування, навичок диференційованого читання, аудіювання та академічного письма. Кожен розділ посібника завершується завданнями для контролю опрацьованого матеріалу. Призначений для студентів вищих профільних навчальних закладів ІІІ-ІY рівнів акредитації, які спеціалізуються за фахом «фізична реабілітація» та вивчають професійну англійську мову, а також для працівників медичних установ та фахівців практичної охорони здоров'я, які потребують знання спеціалізованої англійської мови у своїй професійній діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7738
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів

Files in This Item:
File SizeFormat 
Л. М. Гошовська.pdf18.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.