Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6876
Title: Теоретичне обгрунтування критеріїв хореографічної підготовленості спортсменів у складнокоординаційних видах спорту
Authors: Тодорова, Валентина
Передерій, Аліна
Приступа, Тетяна
Keywords: хореографічна підготовленість
складнокоординаційні види спорту
Issue Date: 2016
Citation: Тодорова В. Теоретичне обгрунтування критеріїв хореографічної підготовленості спортсменів у складнокоординаційних видах спорту / Валентина Тодорова, Аліна Передерій, Тетяна Приступа // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2016. - № 3(25). - С. 12-18.
Abstract: Мета: визначити критерії хореографічної підготовленості в складнокоординаційних видах спорту. Матеріали і методи: методи аналізу, порівняння, систематизації наукових джерел з досліджуваної проблеми. Результати: визначено критерії технічного та естетичного компонентів хореографічної підготовленості. Висновки: установлено, що критеріями хореографічної підготовленості є технічні – «постава», «виворітність» та «натягнутість» ніг, «стійкість», «точність рухів ногами та руками», «закінченість», «легкість» та «злитність» рухів; естетичні – «музикальність», «танцювальність», «ілюстративна та емоційна виразність».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6876
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
В. Тодорова, А. Передерій, Т. Приступа.pdf309.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.