Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6775
Title: Впровадження методики фізичної реабілітації для осіб з первинним попереково-крижовим радикулітом у післялікарняному періоді
Authors: Будзин, Віра
Гузій, Оксана
Рябуха, Ольга
Клос, Леся
Keywords: фізична реабілітація
попереково-крижовий радикуліт
методи фізичної реабілітації
Issue Date: 2011
Citation: Впровадження методики фізичної реабілітації для осіб з первинним попереково-крижовим радикулітом у післялікарняному періоді / Віра Будзин, Оксана Гузій, Ольга Рябуха, Леся Клос // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2011. - № 1(3). - С. 50-56.
Abstract: Стаття присвячена проблемі відновлення осіб із первинним попереково-крижовим радикулітом. У зв’язку із поширеністю цієї патології в осіб працездатного віку, ми вивчали названу проблему й удосконалену методику фізичної реабілітації, яка містить комплекси вправ спеціальних і для загального розвитку, їх поєднання з лікувальним масажем, відповідними фізіотерапевтичними процедурами та працетерапією. Розкрито основні завдання та принципи запропонованої методики фізичної реабілітації для осіб II-го зрілого віку з первинним попереково-крижовим радикулітом у післялікарняному періоді. У статті подані результати впливу цієї методики, які підтверджують її ефективність.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6775
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
В. Будзин, О. Гузій, О. Рябуха, Л. Клос.pdf169.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.