Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6678
Title: Деякі теоретико-методичні аспекти посилення мотивації студентів до систематичної фізичної активності оздоровчої спрямованості
Authors: Єдинак, Генадій
Keywords: фізична активність
студенти
мотивація
Issue Date: 2014
Citation: Єдинак Г. А. Деякі теоретико-методичні аспекти посилення мотивації студентів до систематичної фізичної активності оздоровчої спрямованості / Єдинак Г. А. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. - Чернігів, 2014. - Вип. 118, т. 3. - С. 109-113.
Abstract: Вивчено стан мотивації студентів першого року навчання до фізичної активності оздоровчої спрямованості у позанавчапьній діяльності та перспективні напрями вдосконалення фізичного виховання для вирішення завдання з посилення означеної мотивації. За допомогою розробленої нами анкету опитино 120 дівчат і 120 хлопців. Виявлено, що у переважної більшості сформпваність досліджуваного виду мотивації знаходиться на низькому рівні. За даними наукової літератури визначено перспективний напрям роз'язання досліджуваної проблеми, що передбачає врахування під час фізичного виховання студентів положень теорії самовизначення, а процес потрібно скеровувати на досягнення відповідної внутрішньої мотивації, передусім адекватними діями викладача у напрямі задоволення психологічних потреб студентів - незалежності, компетентності, взаємодії у колективі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6678
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Єдинак Г. А..pdf864.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.