Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6382
Title: Історико-політичні та організаційні аспекти формування і розвитку Національних олімпійських структур в Україні та країнах Європи
Authors: Зайдовий, Юрій
Keywords: олімпійський рух
Національний олімпійський комітет
Олімпійська Хартія
олімпійські організації
Олімпійські Ігри
НОК України
Олімпійська академія України
Issue Date: 2004
Citation: Зайдовий Ю. Історико-політичні та організаційні аспекти формування і розвитку Національних олімпійських структур в Україні та країнах Європи / Юрій Зайдовий. - Львів : [Б. в.], 2004. - 173 с.
Abstract: У методичному посібнику розглядаються історичні аспекти розвитку Національних олімпійських комітетів як елементу міжнародного олімпійського руху. Проаналізовано причини виникнення національних олімпійських комітетів в кінці XIX - поч. XX ст. Досліджено вплив політичних чинників на формування національних олімпійських структур. Значну увагу приділено формуванню і становленню національних олімпійських структур в України. Матеріали, вміщені у посібнику, можуть бути використані для складання лекцій з дисциплін „Історія фізичної культури", „Олімпійський спорт", „Управління фізичною культурою та спортом" для студентів ВНЗ фізкультурного профілю Для викладачів, студентів навчальних закладів фізкультурного профілю, працівників фізичної культури і спорту.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6382
ISBN: 966-345-016-9
Appears in Collections:Методичні посібники

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ю. Зайдовий.pdf51.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.