Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5980
Title: Взаємозв'язки швидкісних і силових якостей спортсменів-одноборців при застосуванні спеціальнопідготовчих і загальнопідготовчих вправ на етапі спеціалізованої базової підготовки
Authors: Нікітенко, Сергій
Бусол, Вероніка
Никитенко, Андрій
Величкович, Микола
Никитенко, Анатолій
Марців, Володимир
Keywords: бокс
рукопаш гопак
фехтування
швидкість
сила
Issue Date: 2012
Citation: Взаємозв'язки швидкісних і силових якостей спортсменів-одноборців при застосуванні спеціальнопідготовчих і загальнопідготовчих вправ на етапі спеціалізованої базової підготовки / Сергій Нікітенко, Вероніка Бусол, Андрій Никитенко, Микола Величкович, Анатолій Никитенко, Володимир Марців // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2012. - № 4(10). - С. 34 - 49.
Abstract: Проблема раціоналізації побудови та корекції фізичної підготовки посідає важливе місце в системі багаторічного тренування спортсменів. Вивчення взаємозв’язків показників фізичної підготовленості одноборців є можливість частково вирішити зазначену проблему. Метою роботи є вивчення взаємозалежності між показниками спеціальнопідготовчих і загальнопідготовчих вправ спортсменів-одноборців на етапі спеціалізованої базової підготовки. Використовуючи кореляційний аналіз між показниками швидкості і сили спеціальнопідготовчих і загальнопідготовчих вправ окремо в боксерів, спортсменів рукопашу гопак, фехтувальників, визначено засоби, які доцільно застосовувати в тренувальному процесі одноборців на цьому етапі багаторічної підготовки.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5980
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.