Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5870
Title: Удосконалення морально-психологічної готовності військовослужбовців до професійної діяльності на заняттях рукопашним боєм
Authors: Романчук, Сергій
Петрук, Андрій
Романчук, Віктор
Боярчук, Олександр
Гусак, Олександр
Keywords: рукопашний бій
морально-психологічна підготовка
стрес
військовослужбовці
Issue Date: 2014
Citation: Удосконалення морально-психологічної готовності військовослужбовців до професійної діяльності на заняттях рукопашним боєм / Сергій РОманчук [та ін.] // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2014. - № 4(18). - С. 28-36.
Abstract: У статті розглянуто наукову проблему підвищення психологічної стійкості до психогенних чинників, які виникають в умовах бойових дій засобами рукопашного бою. Метою дослідження є узагальнити основні напрями застосування рукопашного бою для підвищення морально-психологічної готовності військовослужбовців до професійної діяльності. Дослідження проведено за такими методами: теоретичний аналіз наукової та методичної літератури, спостереження з використанням методики «Прогноз», експеримент та математична статистика. За результатами дослідження вивчено завдання морального та психологічного компонентів підготовки військовослужбовців, з’ясовано місця прийомів та дій рукопашного бою у формуванні морально-психологічної готовності військовослужбовців, обґрунтовано та перевірено ефективність методичних прийомів психологічного загартування особового складу засобами рукопашного бою.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5870
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.