Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5860
Title: Ефективність програми удосконалення атакувальних тактичних дій гандболістів на етапі підготовки до вищих досягнень
Authors: Мельник, Валерій
Пітин, Мар'ян
Keywords: гандбол
гандболісти
тактичні дії
удосконалення
Issue Date: 2015
Citation: Мельник В. Ефективність програми удосконалення атакувальних тактичних дій гандболістів на етапі підготовки до вищих досягнень / Валерій Мельник, Мар'ян Пітин // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2015. - № 1. - С. 38 - 46.
Abstract: На етапі підготовки до вищих досягнень провідної ролі у формуванні спортивного результату набуває тактична підготовленість та особливості її реалізації у змагальній діяльності Мета дослідження: визначити ефективність програми удосконалення атакувальних тактичних дій гандболістів на етапі підготовки до вищих досягнень за допомогою удосконалення групових командних взаємодій. Установлено, що використання авторської програми дало змогу поліпшити (р≤0,05) показники кількості результативних кидків за гру; кількості атак після позиційного нападу та «відриву» при відносно сталій загальній кількості кидків; результативності кидків після позиційного нападу та «відриву»; частоти використання групових тактичних взаємодій у нападі. Інтегральним показником є поліпшення загального результату змагальної діяльності. У сезоні 2011−2012 рр команда «КДЮСШ–ЛДУФК–Політехнік» зайняла 3 місце та в сезоні 2012−2013 рр. − 2 місце на чемпіонаті України з гандболу серед чоловічих команд вищої ліги з правом виступу в Суперлізі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5860
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
В. Мельник, М. Пітин.pdf398.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.