Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5838
Title: Рухова підготовленість та фізична працездатність чоловіків молодого та середнього віку під впливом вправ бодіфітнесу
Authors: Масляк, Ірина
Keywords: рухова підготовленість
фізична працездатність
чоловіки
бодіфітнес
Issue Date: 2015
Citation: Масляк І. Рухова підготовленість та фізична працездатність чоловіків молодого та середнього віку під впливом вправ бодіфітнесу / Ірина Масляк // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2015. - № 3. - С. 11 - 17.
Abstract: Збереження та зміцнення здоров’я, профілактика захворювань, підтримка належного рівня фізичної працездатності дорослого населення шляхом залучення до різних форм фізичної активності, зокрема фітнесу, є одним із пріоритетних напрямів галузі. У статті відображено результати досліджень, метою яких було визначити зміни в показниках рівня рухової підготовленості та фізичної працездатності чоловіків віком 20–35 років під впливом вправ бодіфітнесу. Дослідження проводилися на базі фітнес-клубу «Зоряний» м. Харкова. У них брали участь 26 чоловіків віком 20–35 років. У результаті визначено позитивний вплив вправ бодіфітнесу на рівень рухової підготовленості та фізичної працездатності чоловіків молодого та середнього віку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5838
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Масляк І..pdf316.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.