Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5831
Title: Вплив різних режимів тренувань на фізичну підготовленість хлопців та дівчат на етапі попередньої базової підготовки у веслуванні на байдарках
Authors: Богуславська, Вікторія
Жмуцький, Павло
Бондар, Оксана
Keywords: фізична підготовленість
аеробна продуктивність
анаеробна продуктивність
режим енергозабезпечення
попередня базова підготовка
енергозабезпечення
Issue Date: 2015
Citation: Богуславська В. Вплив різних режимів тренувань на фізичну підготовленість хлопців та дівчат на етапі попередньої базової підготовки у веслуванні на байдарках / Вікторія Богуславська, Павло Жмуцький, Оксана Бондар // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2015. - № 4(22). - С. 28 - 33.
Abstract: Роботу присвячено вивченню ефективності різних режимів тренувань на етапі попередньої базової підготовки веслувальників на байдарках. Мета дослідження полягала в розробленні програм з використанням різних режимів тренувань для цілеспрямованого вдосконалення фізичної підготовленості веслувальників на етапі попередньої базової підготовки. У досліджені брали участь хлопці (15–16 років) і дівчата (14–15 років) ІІ–ІІІ спортивних розрядів. Установлено, що незалежно від статі спортсменів, тренування, в яких переважає стимуляція анаеробних процесів енергозабезпечення, більш ефективні, ніж тренування в аеробному режимі енергозабезпечення.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5831
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
В. Богуславська, П. Жмуцький, О. Бондар.pdf792.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.