Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5811
Title: Технологія аквафітнесу в структурі особистісно-орієнтованої програми фізичної реабілітації жінок з постмастектомічним синдромом
Authors: Одинець, Тетяна
Левченко, Марина
Keywords: фізична реабілітація
аквафітнес
жінки
постмастектомічний синдром
Issue Date: 2016
Citation: Одинець Т. Технологія аквафітнесу в структурі особистісно-орієнтованої програми фізичної реабілітації жінок з постмастектомічним синдромом / Тетяна Одинець, Марина Левченко // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2016. - № 1(23). - С. 63 - 68.
Abstract: Мета: розробити та науково обґрунтувати технологію аквафітнесу в структурі особистісноорієнтованої програми фізичної реабілітації жінок з постмастектомічним синдромом на диспансерному етапі реабілітації. Матеріал і методи дослідження: теоретичний аналіз та узагальнення даних наукової та методичної літератури та всесвітньої інформаційної мережі Інтернет; індукція та порівняння. До дослідження залучено 45 жінок з постмастектомічним синдромом на диспансерному етапі реабілітації. Результати: розроблена програма аквафітнесу містила засоби аквамоушену, аквабілдингу, аквастретчингу, що були реалізовані відповідно до адаптаційного та тренувального періодів диспансерного етапу реабілітації.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5811
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Т. Одинець,М. Левченко.pdf611.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.