Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5003
Title: Порівняльна характеристика соматичного здоров'я та фізичної підготовленості пластунів та підлітків, що не залучені до скаутських організацій
Authors: Кемінь, Олег
Keywords: здоров’я школярів
пласт
соматичне здоров’я
фізична підготовленість
Issue Date: 2016
Citation: Кемінь О. Порівняльна характеристика соматичного здоров'я та фізичної підготовленості пластунів та підлітків, що не залучені до скаутських організацій / Олег Кемінь // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання і спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Львів, 2016. - Вип. 20, т. 3/4. - С. 74-79.
Abstract: З метою дослідження ефективності та позитивного впливу пластової системи фізично- го розвитку на здоров’я сучасних школярів ми провели дослідження, у якому взяли участь 51 пластун та 207 школярів віком 14–15 років. У результаті аналізу виявлено, що стан здоров’я та фізичної підготовленості пластунів є помітно кращим за аналогічні показники в не-скаутів. За результатами отриманих показників, ми можемо стверджувати, що пластова методика всебічного розвитку, а особливо її компоненти, що стосуються тіловиховання молодого покоління, потребують ретельного дослідження на предмет виявлення можливості впровадження їх в шкільну систему фізичного виховання.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5003
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
МSNU_2016_Т4_03.pdf356.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.