Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-25Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень закладів ресторанного господарства : лекція № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення готельно-ресторанних комплексів : лекція № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання закладів ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу : лекція № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Профілактика виникнення харчових захворювань мікробного та немікробного походження у готельно-ресторанних комплексах : лекція № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічна оцінка якості продуктів харчування : лекція № 6 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу у закладах ресторанного господарства : лекція № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-11-09Вуглеводи. Будова, властивості та біологічна роль : лекція № 2 з навчальної дисципліни "Біохімія" для студентів II курсу спеціальності 014.11 середня освіта (фізична культура)Трач, В. М.; Сибіль, М. Г.; Гложик, І. З.; Trach, V. M.; Sybil, M. H.; Hlozhyk, I. Z.; Кафедра біохімії та гігієни
2020-11-09Трач В. М. Вода в живих системах : лекція з навчальної дисципліни "Біохімія" для студентів II курсу спеціальності 014.11 середня освіта (фізична культура)Трач, В. М.; Сибіль, М. Г.; Гложик, І.З.; Trach, V. M.; Sybil, M. H.; Hlozhyk, I. Z.; Кафедра біохімії та гігієни