Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25863
Title: Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу у закладах ресторанного господарства : лекція № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
заклади ресторанного господарства
санітарно-гігієнічні вимоги
Issue Date: 26-May-2020
Citation: Шавель Х. Є. Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу у закладах ресторанного господарства : лекція № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 15 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25863
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_7_Шавель.pdf311.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.