Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4931
Title: Удосконалення функціональної підготовленості кваліфікованих хокеїстів на траві шляхом застосування у тренувальному процесі методики "ендогенно-гіпоксичного дихання"
Authors: Сулима, Алла
Keywords: хокей на траві
функціональна підготовленість
аеробна продуктивність
анаеробна продуктивність
гіпоксія
гіперкапнія
ендогенно-гіпоксичне дихання
Issue Date: 2016
Citation: Сулима А. Удосконалення функціональної підготовленості кваліфікованих хокеїстів на траві шляхом застосування у тренувальному процесі методики "ендогенно-гіпоксичного дихання" / Алла Сулима // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання і спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Львів, 2016. - Вип. 20, т. 1/2. - С. 143 - 148.
Abstract: У статті розглянуто ефективність впливу занять за методикою «ендогенно-гіпоксичного дихання» на функціональну підготовленість кваліфікованих хокеїстів на траві. Установлено, що створення в організмі стану вираженої гіперкапнії і помірної гіпоксії за допомогою методики «ендогенно-гіпоксичного дихання» сприяє покращенню середніх значень показників фізичної працездатності (PWC170); максимального споживання кисню (VO2 max); порогу анаеробного обміну (ПАНО); максимальної кількості зовнішньої механічної роботи за 10 с (ВАнТ 10) та 30 с (ВАнТ 30).
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4931
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
МSNU_2016_Т1_24.pdf313.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.