Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4920
Title: Побудова тренувального процесу спортсменок високої кваліфікації в бігу на короткі дистанції у підготовчому періоді річного циклу
Authors: Караулова, Світлана
Маліков, Микола
Keywords: тренувальний процес
підготовчий період
макроцикл
мезоцикл
тренувальне навантаження
Issue Date: 2016
Citation: Караулова С. Побудова тренувального процесу спортсменок високої кваліфікації в бігу на короткі дистанції у підготовчому періоді річного циклу / Світлана Караулова, Микола Маліков // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання і спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Львів, 2016. - Вип. 20, т. 1/2. - С. 82 - 86.
Abstract: При підготовці до великих міжнародних змагань важливе значення має правильний та ефективний розподіл обсягів тренувального навантаження в структурних елементах підготовки макроциклу. Метою дослідження стало обґрунтування концепції побудови тренувального процесу в осінньо-зимовому підготовчому періоді річного циклу. Визначено структуру та зміст засобів бігової підготовки в межах мезоциклів підготовчого періоду. Показано, що такий характер планування обсягів бігового навантаження сприяв ефективному виступу спортсменок у зимовому змагальному періоді на чемпіонаті Європи.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4920
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
МSNU_2016_Т1_13.pdf382.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.