Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-17Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗРадчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-09-17Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗПаска, М. З.; Михайлицька, О. Р.; Paska, M. Z.; Mykhailytska, O. R.
2020-10-19Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-09-30Науково-дослідна робота : програма (орієнтовна) навчальної дисципліни для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних вищих навчальних закладахЧурсінов, Ю. О.; Миколенко, С. Ю.; Паска, М. З.; Михайлицька, О. Р.; Chursinov, O. V.; Mykolenko, S. Yu.; Paska, M. Z.; Mykhailytska, O. R.
2020-12-14Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитаціїПаска, М. З.; Варивода, Ю. Ю.; Гербер, Ю. Б.; Глумова, Н. В.; Волков, М. В.; Paska, M. Z.; Varyvoda, Yu. Yu.; Herber, Yu. B.; Hlumova, N. V.; Volkov, M. V.
2020-10-21Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-08-27Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Н. З.; Паска, М. З.; Petryshyn, N. Z.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу