Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Навчальні програми
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 841-848 of 848 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
82
83
84
85
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-12-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації
Паска, М. З.
;
Варивода, Ю. Ю.
;
Гербер, Ю. Б.
;
Глумова, Н. В.
;
Волков, М. В.
;
Paska, M. Z.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Herber, Yu. B.
;
Hlumova, N. V.
;
Volkov, M. V.
2020-01-09
Теорія і методика фізичного виховання : навчальна програма підготовки бакалаврів, галузь знань 01 Освіта, cпеціальності 227 фізична терапія, ерготерапія для студентів І курсу
Ріпак, М. О.
;
Ripak, M. O.
;
Кафедра теорії і методики фізичної культури
2020-10-21
Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-21
Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-30
Вікова анатомія та фізіологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузь знань 22 - Охорона здоров’я, спеціальність 227 - Фізична терапія
Вовканич, Л. С.
;
Vovkanych, L. S.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-11-04
Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет "Туризм"
Матвійчук, Тетяна Фартівна
;
Matviichuk, Tetiana Fartivna
;
Кафедра педагогіки та психології
2020-11-03
Конфліктологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів спеціальності - 017 Фізична культура і спорт
Матвійчук, Т. Ф.
;
Matviichuk, T. F.
;
Кафедра педагогіки та психології
2020-11-11
Фізіологія спорту : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 01 - Освіта/Педагогіка, спеціальність 017 - Фізична культура і спорт
Вовканич, Л. С.
;
Бергтраум, Д. І.
;
Vovkanych, L. S.
;
Berhtraum, D. I.
;
Кафедра анатомії та фізіології
Discover
Author
50
Кафедра економіки та менеджменту
46
Кафедра фізичної терапії та ергот...
38
Кафедра хореографії та мистецтвоз...
37
Кафедра анатомії та фізіології
29
Кафедра готельно-ресторанного біз...
25
Розторгуй, Марія
21
Загура, Федір
21
Кафедра туризму
19
Кафедра атлетичних видів спорту
19
Кафедра біохімії та гігієни
.
next >
Subject
575
рекомендована література
366
інформаційний обсяг навчальної ди...
174
залікові вимоги
172
самостійна робота
169
екзаменаційні вимоги
166
інформаційний обсяг дисципліни
142
бакалавр
109
теми семінарських занять
83
теми практичних занять
75
індивідуальні завдання
.
next >
Date issued
316
2019
147
2020
129
2017
129
2018
69
2015
47
2016
4
2010
3
2014
2
2012
2
2013
.
next >