Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до показників мікроклімату закладів ресторанного господарства : лабораторна робота № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Вимоги до освітлення у закладах готельно-ресторанного господарства : лабораторне заняття № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення органолептичних властивостей води : лабораторна робота № 6 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни