Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25874
Title: Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
лабораторна робота
Issue Date: 26-May-2020
Citation: Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 6 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25874
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лабораторна робота_8_Шавель.pdf440.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.