Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Лабораторні заняття
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 55 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-06
План лекцій та лабораторних занять з дисципліни "Нормальна фізіологія людини" для студентів 1 курсу ФФТЕ на 2019/2020 р
Вовканич, Любомир
;
Vovkanych, Liubomyr
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020
Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-26
Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-10-19
Анатомія людини : теми лабораторних занять з дисципліни галузь знань - 01 - освіта/педагогіка, спеціальність - 017, Фізична культура і спорт факультет післядипломної та заочної освіти
Гриньків, М. Я.
;
Hrynkiv, M. Ya.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-19
Анатомія людини : теми лабораторних занять галузі знань - 01 - освіта/педагогіка , спеціальність - 014, середня освіта (фізична культура) факультет післядипломної та заочної освіти
Гриньків, М. Я.
;
Hrynkiv, M. Ya.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-05-26
Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
Discover
Author
9
Бергтраум, Д. І.
7
Hrynkiv, M. Ya.
7
Гриньків, М. Я.
6
Куцериб, Т. М.
3
Muzyka, F. V.
3
Paska, M. Z.
3
Кафедра готельно-ресторанного біз...
3
Куцериб, T. M.
3
Музика, Ф. В.
3
Паска, М. З.
.
< previous
next >
Subject
38
кафедра анатомії та фізіології
32
лабораторні заняття
14
бакалавр
11
кафедра біохімії та гігієни
11
Санітарія та гігієна готельно-рес...
10
лабораторна робота
9
анатомія людини
9
спеціальність: 017 „Фізична культ...
7
галузь знань 01 «Освіта / Педагог...
7
спеціальність "Готельно-ресторанн...
.
next >
Date issued
28
2020
18
2021
9
2022
Has File(s)
55
true