Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4179
Title: Причини деформацій нижньої кінцівки у хворих на ревматоїдний артрит та зміни динамічних характеристик ходи після ендопротезування колінного суглоба під впливом фізичної реабілітації
Authors: Заморський, Тарас
Keywords: фізична реабілітація
ендопротезування колінного суглоба
ревматоїдний артрит
Issue Date: 2007
Citation: Заморський Т. Причини деформацій нижньої кінцівки у хворих на ревматоїдний артрит та зміни динамічних характеристик ходи після ендопротезування колінного суглоба під впливом фізичної реабілітації / Тарас Заморський // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Львів, 2007. - Вип. 11, т. 2. - С. 148 - 154.
Abstract: Проаналізовано особливості постави та причини виникнення деформацій нижніх кін- цівок у хворих на ревматоїдний артрит. Дана біомеханічна характеристика динамічних показників ходи хворих на ревматоїдний артрит до та після ендопртезування колінного суглоба. Розроблено програму фізичної реабілітації хворих на ревматоїдний артрит після ендопртезування колінного суглоба, яка дозволяє провести підготовку опорно-рухової системи до оперативного лікування та відновити силу м'язів і рухів у суглобах у післяопераційний період, про що свідчать збільшення навантаження на задній та передній відділи стопи, скорочення загального часу опори стопи, наближення ходи хворих до динамічного типу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4179
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
28_Zamorskiy.pdf768.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.