Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-25Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуШавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» напряму підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуШавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень закладів ресторанного господарства : лекція № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення готельно-ресторанних комплексів : лекція № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання закладів ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу : лекція № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Профілактика виникнення харчових захворювань мікробного та немікробного походження у готельно-ресторанних комплексах : лекція № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни