Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 106 (Search time: 0.1 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-17Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗРадчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-09-17Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗПаска, М. З.; Михайлицька, О. Р.; Paska, M. Z.; Mykhailytska, O. R.
2020-10-19Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-09-30Науково-дослідна робота : програма (орієнтовна) навчальної дисципліни для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних вищих навчальних закладахЧурсінов, Ю. О.; Миколенко, С. Ю.; Паска, М. З.; Михайлицька, О. Р.; Chursinov, O. V.; Mykolenko, S. Yu.; Paska, M. Z.; Mykhailytska, O. R.
2020-10-28Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської областіКравців, Р. Й.; Стадник, А. М.; Осередчук, Р. С.; Паска, М. З.; Ключковська, М. В.; Герич, В. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Stadnyk, A. M.; Oseredchuk, R. S.; Paska, M. Z.; Kliuchkovska, M. V.; Herych, V. V.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія жирівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.