Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 106 (Search time: 0.1 seconds).
previous
1
2
3
4
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-09-17
Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
Радчук, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Radchuk, O. V.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-09-17
Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
Паска, М. З.
;
Михайлицька, О. Р.
;
Paska, M. Z.
;
Mykhailytska, O. R.
2020-10-19
Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-09-30
Науково-дослідна робота : програма (орієнтовна) навчальної дисципліни для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних вищих навчальних закладах
Чурсінов, Ю. О.
;
Миколенко, С. Ю.
;
Паска, М. З.
;
Михайлицька, О. Р.
;
Chursinov, O. V.
;
Mykolenko, S. Yu.
;
Paska, M. Z.
;
Mykhailytska, O. R.
2020-10-28
Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської області
Кравців, Р. Й.
;
Стадник, А. М.
;
Осередчук, Р. С.
;
Паска, М. З.
;
Ключковська, М. В.
;
Герич, В. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Stadnyk, A. M.
;
Oseredchuk, R. S.
;
Paska, M. Z.
;
Kliuchkovska, M. V.
;
Herych, V. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-28
Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Юзьків, М. Ю.
;
Kravtsiv, R. Y
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
;
Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
Discover
Author
105
Paska, M. Z.
78
Кафедра готельно-ресторанного біз...
17
Маслійчук, О. Б.
16
Masliichuk, O. B.
15
Izhevska, O. P.
15
Іжевська, О. П.
14
Гузар, У. Є.
13
Huzar, U. Ye.
13
Кравців, Р. Й.
12
Kravtsiv, R. Y.
.
next >
Subject
79
кафедра готельно-ресторанного біз...
41
магістр
26
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
20
силабус
18
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
15
робоча програма
13
навчальна програма
10
методологія і організація наукови...
10
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
10
сучасні ресторанні тренди
.
next >
Date issued
80
2021
26
2020
Has File(s)
106
true