Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.021 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-02-26Конструктивна географія : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни спеціальності 8.14010301 «Туризмознавство». рівня вищої освіти «магістр» 6 курсу факультету туризмуКафедра туризму
2019-02-26Методологія та організація наукових досліджень : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни спеціальності 8.14010301 «Туризмознавство». рівень вищої освіти «магістр» для студентів 5 курсу факультету туризмуКафедра туризму
2019-02-26Конструктивна географія : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни спеціальності 8.14010301 «Туризмознавство». рівня вищої освіти «магістр» 7 курсу факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освітиКафедра туризму
2021-04-20Сучасні концепції гостинності : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаГолод, Андрій Петрович; Holod, Andrii Petrovych; Кафедра туризму
2021-02-22Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 242 ТуризмГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-01Сервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освітиГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму
2021-03-05Сервісологія : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», освітній ступінь - магістрГолод, А.; Holod, A.; Кафедра туризму
2021-04Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освітиГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму
2021-04-09Сучасні концепції гостинності : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-16Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу