Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521
Title: Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Голод, А. П.
Беля, І. Я.
Holod, A. P.
Belia, I. Ya.
Кафедра туризму
Keywords: сучасні концепції гостинності
семінарські і практичні заняття
методичні вказівки
магістр
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
факультет туризму
кафедра туризму
Issue Date: Apr-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.