Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.079 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-03-13Менеджмент організацій : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “Сфера обслуговування" спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-09Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : рекомендована література з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-11Менеджмент організацій : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-13Статистика : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту; Кафедра інформатики та кінезіології
2020-04-30Статистика : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Статистика : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту