Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25557
Title: Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"
Authors: Павленчик, Анатолій
Pavlenchyk, Anatolii
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
Менеджмент організацій
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
екзаменаційні вимоги
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 4-May-2020
Citation: Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 16 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи базових знань і сучасного управлінського мислення, розуміння концептуальних засад системного управління, набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25557
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБ ПРОГР_Менеджмент_Організацій-ГРС.pdf360.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.