Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.041 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.; Huzar, U.Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», освітній ступінь - бакалавр, для студентів 2 курсу факультету туризмуГолод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освітиГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-25Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-25Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : рекомендована література з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-05-12Програма атестаційного іспиту з "Готельно-ресторанної справи" для здобуття ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу