Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917
Title: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Гузар, У. Є.
Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Huzar, U. Ye.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: виробнича практика
програми практик
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
бакалавр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 1-Mar-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.
Abstract: Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма виробничої практики 2 курс.pdf857.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.