Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.106 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-04Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-10Кейтеринг : конспект лекцій підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 4 курсу ФТ та ФПЗОКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-24Програма виробничої практики для студентів IV курсу факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Радзімовська, Ольга; Radzimovska, Olha
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 4 курсу денної форми навчанняГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу