Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-15 of 15 (Search time: 0.098 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-19Азот та його сполуки : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22Теорії та концепції харчування. Альтернативні теорії та концепції харчування : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22Ліпіди як необхідні компоненти харчового раціону : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22Харчові додатки : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни