Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21947
Title: Ліпіди як необхідні компоненти харчового раціону : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Борецький, Ю. Р.
Boretskyi, Yu. R.
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
харчова хімія
ліпіди
лекція
спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Issue Date: 22-Jul-2019
Citation: Ліпіди як необхідні компоненти харчового раціону : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 35 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21947
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lek12_harch_Lipidy.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.