Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 859 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-27Економічний аналіз діяльності підприємства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент"Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-01-21Основи теорії музики : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності: 024 "Хореографія" факультету педагогічної освіти та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освітиКисляк, Богдан; Kysliak, Bohdan; Кафедра хореографії та мистецтвознавства
2020-01-21Етнічні особливості гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-02Організація та режисура спортивно- хореографічних масових заходів : програма дисципліни підготовки бакалаврів дисципліни галузі знань 02 "Культура і мистецтво" cпеціальності 024 "Хореографія"Бойко, Андрій; Мазур, Ірина; Boiko, Andrii; Mazur, Iryna; Кафедра хореографії та мистецтвознавства
2020-01-20Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація барної справи : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Сільський та екологічний туризм : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 242 "Туризм"Худоба, Володимир; Лабарткава, Валентина; Khudoba, Volodymyr; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризму
2020-01-21Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Перспективи розвитку сільського зеленого туризму в Україні : лекція № 7 з дисципліни “Сільський та екологічний туризм” для студентів ІІІ курсу факультету туризмуХудоба, Володимир; Лабарткава, Валентина; Khudoba, Volodymyr; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризму
2020-01-22Теорія і методика викладання класичного танцю : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності: 024 "Хореографія" факультету педагогічної освіти та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти бакалаврШевченко, Олена; Shevchenko, Olena; Кафедра хореографії та мистецтвознавства