Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 336 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-25Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 3 курсу ФТ та ФПЗОКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28Основи дизайну та інженерної графіки : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-21Етнічні особливості гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-21Організація ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація барної справи : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-21Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу