Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 191 (Search time: 0.037 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
20
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-12
Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : плани практичних занять для студентів ІІ курсу спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Організація роботи сомельє : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Організація роботи сомельє : конспект лекцій підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17
Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17
Етнічні особливості гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24
Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03
Товарознавство : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03
Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
35
Коркуна, Орислава
34
Korkuna, Oryslava
34
Гузар, Уляна
34
Паска, Марія
33
Huzar, Uliana
33
Paska, Mariia
24
Boratynskyi, Oleh
24
Боратинський, Олег
17
Голод, Андрій
16
Holod, Andrii
.
next >
Subject
185
кафедра готельно-ресторанного біз...
148
спеціальність "Готельно-ресторанн...
42
рекомендована література
36
самостійна робота
24
силабус
24
теми практичних занять
20
порядок оцінювання результатів на...
18
готельно-ресторанний бізнес
17
залікові вимоги
17
теми семінарських занять
.
next >
Has File(s)
191
true