Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 50 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освітиПетришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаПетришин, Наталія; Паска, Марія; Лукович, Лідія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Lukovych, Lidiia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаПетришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Гузар, Уляна; Графська, Орислава; Іжевська, Орися; Петришин, Наталія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Hrafska, Oryslava; Izhevska, Orysia; Petryshyn, Nataliia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2023Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарстваТесля, Ольга; Паска, Марія; Teslia, Olha; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2023«Крафтові технології»Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2024Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаТесля, Ольга; Паска, Марія; Teslia, Olha; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2024Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаПаска, Марія; Гузар, Уляна; Тесля, Ольга; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Teslia, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2024Методи наукових досліджень у сфері обслуговування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Тесля, Ольга; Паска, Марія; Teslia, Olha; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу