Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35376
Title: Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства
Other Titles: Toolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry
Authors: Тесля, Ольга
Паска, Марія
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства
робоча програма
доктор філософії
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
аспіранти 2 курс
Toolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry
working program
doctor of philosophy
branch of knowledge 24 "Sphere of service"
specialty 241 "Hotel and restaurant business"
graduate students, 2nd year
department of hotel and restaurant business
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Тесля О. Д., Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 14 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, навчити студентів реалізувати спеціальний економічний інструментарій менеджменту. The goal of the educational discipline "Instruments and technologies of management of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry" is the formation of theoretical, methodological and organizational and practical knowledge of the management technologies of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry in students, to teach students to implement special economic management tools.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35376
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
robocha prohr..pdf467.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.