Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 106 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-24
Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Гушнянський, І. М.
;
Кринська, Н. В.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Krynska, N. V.
2020-11-24
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Паска, М. З.
;
Ромашко, І. С.
;
Драчук, У. Р.
;
Галух, Б. І.
;
Paska, M. Z.
;
Romashko, I. S.
;
Drachuk, U. R.
;
Halukh, B. I.
2020-12-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації
Паска, М. З.
;
Варивода, Ю. Ю.
;
Гербер, Ю. Б.
;
Глумова, Н. В.
;
Волков, М. В.
;
Paska, M. Z.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Herber, Yu. B.
;
Hlumova, N. V.
;
Volkov, M. V.
2020-12-14
Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"
Варивода, Ю. Ю.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Басараб, І. М.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Basarab, I. M.
;
Moldavanova, L. K.
2020-12-14
Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Басараб, І. М.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Basarab, I. M.
;
Moldavanova, L. K.
2020-12-14
Збірник тестових питань з дисципліни "Харчові технології" для студ. напрям підготовки "Харчова технологія та інженерія"
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
105
Paska, M. Z.
78
Кафедра готельно-ресторанного біз...
17
Маслійчук, О. Б.
16
Masliichuk, O. B.
15
Izhevska, O. P.
15
Іжевська, О. П.
14
Гузар, У. Є.
13
Huzar, U. Ye.
13
Кравців, Р. Й.
12
Kravtsiv, R. Y.
.
next >
Subject
79
кафедра готельно-ресторанного біз...
41
магістр
26
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
20
силабус
18
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
15
робоча програма
13
навчальна програма
10
методологія і організація наукови...
10
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
10
сучасні ресторанні тренди
.
next >
Date issued
80
2021
26
2020
Has File(s)
106
true