Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 106 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-24Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Гушнянський, І. М.; Кринська, Н. В.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.; Hushnianskyi, I. M.; Krynska, N. V.
2020-11-24Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.
2020-12-14Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитаціїПаска, М. З.; Варивода, Ю. Ю.; Гербер, Ю. Б.; Глумова, Н. В.; Волков, М. В.; Paska, M. Z.; Varyvoda, Yu. Yu.; Herber, Yu. B.; Hlumova, N. V.; Volkov, M. V.
2020-12-14Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
2020-12-14Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначенняПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
2020-12-14Збірник тестових питань з дисципліни "Харчові технології" для студ. напрям підготовки "Харчова технологія та інженерія"Паска, М. З.; Paska, M. Z.
2021-01-19Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу