Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 56 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-17Екологія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, спеціальність: 073 „Менеджмент”, факультет туризму та факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти: бакалаврХудоба, В. В.; Khudoba, V. V.; Кафедра туризму
2021-02-17Екологія : силабус навчального курсу, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань - 07 Управління та адміністрування, спеціальність - 073 МенеджментХудоба, В. В.; Khudoba, V. V.; Кафедра туризму
2021-02-16Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-22Підвищення туристсько-спортивної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 242 „Туризм”, факультет туризму, рівень освіти - бакалаврТимошенко, Л. О.; Лабарткава, К. В.; Tymoshenko, L. O.; Labartkava, K. V.; Кафедра туризму
2021-03-03Екологія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, спеціальність: 073 „Менеджмент”, факультет туризму та факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти: бакалаврХудоба, В. В.; Khudoba, V. V.; Кафедра туризму
2021-03-03Екологія : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, cпеціальність 073 „Менеджмент"Худоба, В. В.; Khudoba, V. V.; Кафедра туризму
2021-04Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освітиГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму
2021-04-09Сучасні концепції гостинності : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-17Географічна оболонка землі та антропогенний вплив на її складові : лекція № 5 з навчальної дисципліни “Екологія” для студентів спеціальності 073 МенеджментХудоба, В. В.; Khudoba, V. V.; Кафедра туризму
2021-02-17Екологія як міждисциплінарна наука : лекція № 1 з навчальної дисципліни “Екологія” для студентів спеціальності 073 „Менеджмент”Худоба, В. В.; Khudoba, V. V.; Кафедра туризму