Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 60 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-03-10Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр"Гуцуляк, Вікторія; Hutsuliak, Viktoriia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-13Статистика : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту; Кафедра інформатики та кінезіології
2020-03-12Управління персоналом : тематичний план семінарських занять спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” рівня вищої освіти „Бакалавр“Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-13PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Статистика : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Статистика : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-11Економіка та фінанси підприємства : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Pavlenchyk; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-03Основи підприємницької діяльності : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» денної та заочної форми навчанняКоркуна, Іван; Коркуна, Орислава; Бордун, О.; Цильник, О.; Korkuna, Ivan; Korkuna, Oryslava; Кафедра економіки та менеджменту