Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 191 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-25Теорія і методика спортивних ігор. Модуль 4 (волейбол) : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів ІІ курсу факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура) "Ковцун, Василь; Kovtsun, Vasyl; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25Теорія і методика спортивних ігор. Модуль 4 (волейбол) : теми контрольних робіт з навчальної дисципліни для студентів ІІ курсу факультету післядипломної та заочної освіти cпеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура)"Ковцун, Василь; Kovtsun, Vasyl; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25Ціноутворення у готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Організація готельного господарства» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 та 3 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Товарознавство : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 2 та 3 курсів ФТ та ФПЗОКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Конкурентноспроможність закладів індустрії гостинності : силабус курсуГузар, Уляна Євгенівна; Huzar, Uliana Yevhenivna; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу