Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867
Title: Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Other Titles: Popularization of ethnic cuisine (on the example of the restaurant "Boykivska gostina")
Authors: Німець, Андрій
Петришин, Наталія
Паска, Марія
Nimets, Andrii
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Keywords: популяризація
бойківська кухня
автентичні страви
popularization
Boyki cuisine
authentic dishes
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Німець А. Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») / Андрій Німець, Наталія Петришин, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 215–217.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Nimets, Nataliia Petryshyn, Mariia Paska.pdf608.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.