Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34378
Title: Технологія сиру
Other Titles: Cheese technology
Authors: Поліщук, Г. Є.
Бовкун, А. О.
Колесникова, С. С.
Polishchuk, H. Ye.
Bovkun, A. O.
Kolesnykova, S. S.
Keywords: виробництво натуральних сирів
технологія сиру
production of natural cheeses
cheese technology
Issue Date: 2009
Publisher: НУХТ
Citation: Поліщук Г. Є. Технологія сиру : навч. посіб. / Поліщук Г. Є., Бовкун А. О., Колесникова С. С. – Київ : НУХТ, 2009. – 180 с.
Abstract: Навчальний посібник містить систематизовану інформацію окремих розділів навчальних дисциплін «Технологія галузі» та «Інноваційні технології галузі», присвячених виробництву натуральних сирів. В посібнику викладені вимоги до сировини та загальні технологічні операції для виготовлення сирів, особливості технологій основних груп сирів, представлені апаратурно-технологічні схеми з урахуванням сучасних видів обладнання та раціональних способів виробництва. Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості. The study guide contains systematized information of individual sections of the academic disciplines "Industry Technology" and "Innovative technologies of the industry", devoted to the production of natural cheeses. IN the manual outlines the requirements for raw materials and general technological requirements operations for the production of cheeses, features of technologies of the main groups cheeses, hardware and technological schemes are presented taking into account modern types of equipment and rational methods of production. For students, postgraduates and teachers of higher educational institutions, as well as dairy industry specialists.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34378
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Technology of cheese.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.