Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Title: Особливості сервірування святкового столу
Other Titles: Features of serving the festive table
Authors: Герілова, Анна
Паска, Марія
Herilova, Anna
Paska, Mariia
Keywords: гостинність
сервірування
стіл
ресторан
hospitality
serving
table
restaurant
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Герілова А. Особливості сервірування святкового столу / Анна Герілова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 51–52.
Abstract: Мета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anna Herilova, Mariia Paska.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.